tiistai 24. lokakuuta 2017

Nahkamäykkyjä

Muutaman kerran on kyselty nahkamäykkyjä, joita tein joku aika sitten. Ongelmana oli materiaalin puute, mistään ei tuota kanelin väristä keinonahkaa löytynyt. Hamstrasin kuitenkin tummempaa ja siitä nyt tein pari mäyräkoiraa.

 Karkki ei ole innostunut kavereistaan, mutta Karkin alkuperäinen väri verrattuna näihin tummiin näkyy hyvin. Tuo hirvittävä perintöpallo on niin tärkeä kapine, että kuvaan tuotiin mukaan.

 Mäyräkoiralle ominainen pää ja kuono tulee hyvin esiin näissä kaavoissa. Tosin tekeminen on melkoisen vaikeaa, kun osat ovat niin pieniä. Lisäksi nahkan nurjapuoli on karvainen. Katso korvia.

Kivaa tekemistä Kalevala-peiton ohella. Tietysti ulkona odottaa autokuormallisia lehtiä, mutta eihän ne sieltä mihinkään karkaa. Tärkeysjärjestys!

14 kommenttia:

  1. Hauskat pienet koirat olet ommellut. Kannattaa kierrellä kirppareita. Olen löytänyt nahkaa ja keinonahkaa takeista, jotka olen purkanut ja käyttänyt toisen puolen. Aivan kuin uutta.

    VastaaPoista
  2. Suloisia mäyriksiä. Ovat varmaan työläitä valmistaa.

    VastaaPoista
  3. Nämä ovat niin aidon näköisiä. Ajattelin samoin ehdottaa kirpparikierrosta. Nyt kun nahkatakit eivät enää ole niin muodissa niin nahka- ja keinonahkatakkeja löytyy kirppareilta tosi edullisesti, varsinkin kierrätyskeskuksista.

    VastaaPoista
  4. Kyllä on niin mäyriksiä kuin vain voi! Ihania, olet ihailtavan taitava.

    VastaaPoista
  5. Söpöjä mäyriksiä olet ommellut.Älä sure lehtiä ulkona,kyllä ne siellä pysyvät tai sitten tuuli kuljettaa naapuriin ja sehän ei haittaa.Sen minkä voi jättää huomiseksi tehdään huomenna tai sittenkin ylihuomenna.

    VastaaPoista
  6. Hienoja mäyriksiä! Taitava olet, noissa on varmasti paljon työtä!

    VastaaPoista
  7. Todella luonnollisen näköisiä mäyräkoiria. Mutta onhan sinulla hieno elävä mallikappale.

    VastaaPoista
  8. Siis nämä sun mäyrikset on kyllä niin upeasti tehty ja näyttävät ihan oikeilta.

    VastaaPoista
  9. Upeat mäyräkoirat! Olet tosi taitava käsistäsi. Kiva, että löysin tänne blogiisi. Jäinkin samantien lukijaksi. Hyvää marraskuun alkua sinulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kivaa, että löysit meille! Tervetuloa ja samoin sinullekin mukavaa marraskuuta.

      Poista